Proizvodi za profesionalne korisnike

Naš proizvodni program sadrži proizvode koji osiguravaju maksimalno zadovoljstvo upravo onda kada se njima služe oni koji za to imaju iskustvo i znanje, a to su profesionalci. Pri korištenju, ovim proizvodima potreban je konzistentan i profesionalan rad sa precizno definisanim procedurama kako bi se postigli željeni rezultati. Kako segment profesionalnih korisnika percipira proizvod na sasvim drugačiji način od “uradi sam” korisnika, ovaj segment smo prilagodili posebno za njih.

Recepture naših boja posebno su razvijene kako za zahtevnije površine tako i za razne zahtevnije tehnike primjene. Ambalaža proizvoda za profesionalne korisnike veoma je prepoznatljiva. Prednja etiketa sadrži različite boje i druge elemente koji pokazuju jedinstvenu prednost tog materijala, svrhu i tačan način korišćenja.

Zakorači u svet PROFESIONALNIH KORISNIKA

Rešenja za zidove i građevinska rešenja

Nudimo premaze za unutrašnji i spoljašnji prostor za dekoraciju i zaštitu zidova i plafona različitih sastava. Možete naći sve od impregnacija, glet masa i unutrašnjih zidnih boja do dekorativnih premaza u širokom spektru nijansi, boja za specijalne namene, biocidnih preparata, fasadnih boja, maltera i boja za beton.

Saznaj više

Premazi za zaštitu i dekoraciju drveta

Za dekoraciju i zaštitu drveta, možete da birate između tri osnovna tipa premaza: lazure za drvo ili transparentni premazi, emajli i lakovi. Naši završni premazi dekorišu, štite i poboljšavaju izgled drveta tako što razvijamo nova i unapređujemo postojeća sredstva i pratimo svetske trendove iz oblasti premaza.

Saznaj više

Premazi za metalne i plastične površine

Bojenje metalnih predmeta, pored zaštite, daje i šarm i toplinu, raznolikost i privlačan izgled. Metali imaju ograničeni vek trajanja i njihovi najveći neprijatelji su voda i vazduh. Stoga im je neophodna adekvatna zaštita uz pomoć naših proizvoda za osnovni tretman pre nanošenja površinskog premaza, da bi se sprečilo njihovo rđanje i propadanje. Nudimo emajle za metal, završne premaze ili emajle koji ne samo da štite površinu, već joj dodaju boju i sjaj.

Saznaj više

Podne obloge

Kod nas kreativnost nema ograničenja, a u Helios to želimo i pokazati između ostalog i rešenjima za dekoraciju i zaštitu podova!

Saznaj više