Uradi sam

Zakorači u svet URADI SAM

Rešenja za zidove i građevinska rešenja

Nudimo premaze za unutrašnji i spoljašnji prostor za dekoraciju i zaštitu zidova i plafona različitih sastava. Možete naći sve od impregnacija, glet masa i unutrašnjih zidnih boja do dekorativnih premaza u širokom spektru nijansi, boja za specijalne namene, biocidnih preparata, fasadnih boja, maltera i boja za beton.

 

Saznaj više

Premazi za drvo

Za dekoraciju i zaštitu drveta, možete da birate između tri osnovna tipa premaza: lazure za drvo ili transparentni premazi, emajli i lakovi. Naši završni premazi dekorišu, štite i poboljšavaju izgled drveta tako što razvijamo nova i unapređujemo postojeća sredstva i pratimo svetske trendove iz oblasti premaza.

 

Saznaj više

Premazi za metalne i plastične površine

Bojenje metalnih predmeta, pored zaštite, daje i šarm i toplinu, raznolikost i privlačan izgled. Metali imaju ograničeni vek trajanja i njihovi najveći neprijatelji su voda i vazduh. Stoga im je neophodna adekvatna zaštita uz pomoć naših proizvoda za osnovni tretman pre nanošenja površinskog premaza, da bi se sprečilo njihovo rđanje i propadanje. Nudimo emajle za metal, završne premaze ili emajle koji ne samo da štite površinu, već joj dodaju boju i sjaj.

 

Saznaj više