Industrijski premazi za metal

 

Helios industrijski premazi za metal ispunjavaju veliki broj zahteva u raznim industrijskim granama i tržištima. Lista njihovih funkcionalnih karakteristika i različitih mogućnosti upotrebe neprekidno se širi. Pored toga, standardnim premazima na bazi rastvarača dodajemo nove, ekološki prihvatljive proizvode na bazi vode i premaze sa većim udelom čvrste materije. Naši miks sistemi takođe brzo ostvaruju želje kupaca za specifičnim kvalitetom premaza, nijansom i količinom.

Pomoć pri odabiru pravog premaza je veoma važna kada su u pitanju industrijski premazi za metal. Konačni izbor zavisi od faktora poput materijala, oblika, izloženosti, namene korišćenja i drugih. Naši eksperti će znati da vam ponude najbolje rešenje za vaše potrebe i posavetovaće vas oko pripreme i nanošenja koje garantuje dugotrajnu zaštitu objekta.

industrijski premazi za opštu namenu zaštitni premazi sistemi otporni na visoke temperature Trafo lakovi Coil coating Komercijalni transport Premazi za železnice Industrijski premazi za poljoprivrednu i građevinsku opremu Industrijski premazi za proizvodnju originalnih automobilskih delova (oem) KATALOG