info@helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Coil coating je trenutno jedan od najefikasnijih i najfinijih procesa premaza metalnih površina (čelika ili aluminijuma). To je neprekidni, u potpunosti automatizovan proces u kome dolazi do zaštite čitave površine. Čelične ili aluminijumske ploče se namotavaju u kotur i spremne su za dalje korišćenje. Ovi proizvodi se uglavnom koriste u građevinskoj industriji kao i u oblastima kućnih aparata, automobilske i druge primenjene industrije.

 

KANSAI HELIOS proizvodi premaze visokog kvaliteta za coil coating aplikaciju. Katalog naših proizvoda sadrži širok asortiman različitih tipova prajmera, emajla i dekorativnih smola. Svi proizvodi su posebno dizajnirani da zadovolje različite potrebe kupaca i ispune najviše zahteve kada su u pitanju mehanička, hemijska i UV otpornost. Pored toga, postoje odgovarajući proizvodi za različite vrste coil coatinga. Pored sektora za istraživanje i razvoj, za ovo je odgovoran i sektor za proizvodnju smole koji proizvodi sirovine za coil coating.

Coil-coatings

KANSAI HELIOS je član prestižnog udruženja European Coil Coating Association (ECCA), najvećeg i najuticajnijeg evropskog udruženja proizvođača limova, kao i korisnika i proizvođača premaza u ovoj industriji.