info@helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Premazi za železnice

Helios i Rembrandtin kombinuju svoju stručnost iz oblasti železničkih premaza u brend pod imenom RAILTEC. Naši premazi za železnice postavljaju standarde za lako nanošenje, atraktivan dizajn i trajnu zaštitu od korozije. Sa RAILTEC proizvodima obuhvatamo sve zahteve iz oblasti premaza za železnice i nudimo veliki izbor različitih tipova premaza: na bazi rastvarača, na bazi vode, jednokomponentni sistemi, dvokomponentni sistemi i mase za izravnavanje.

 

Svi naši proizvodi garantuju najjednostavniju primenu. Oni su ekološki prihvatljivi, usklađeni sa lako isparljivim organskim jedinjenjima, lako se popravljaju i brzo suše. Štite vozove od korozije, promena boje, grafita i drugih oštećenja – i to trajno. Ekonomičnost je zagarantovana.

 

Mi smatramo da su inovacija, izgled i dizajn izuzetno bitni. Dekorativni efekti su bitniji nego ikad, posebno u javnom prevozu. Naši premazi omogućavaju veliki izbor dizajna: metalik i drugi efektni premazi su mogući i na najrazličitijim površinama.

Premazi-za-zeleznice

Helios nudi devet različitih sistema premaza za železnice na bazi rastvarača.

Asortiman Rembrandtina sadrži premaze na bazi vode, premaze na bazi rastvarača i mase za izravnavanje:

Helios i Rembrandtin industrijski premazi za železnice su razvijeni, odabrani i prilagođeni pojedinačnim potrebama naših kupaca, o čemu svedoči veliki broj sertifikata i preporuka. Odobreni su od strane JSC Instituta za istraživanje železnica (VNIIZHT) i navedeni u skladu sa GOST standardima.

 

Ponosno služimo svojim kupcima, proizvođačima u međunarodnoj industriji za proizvodnju železničkih vozila u više od 40 zemalja širom sveta – od MAGLEV železnica u Šangaju do najnovije serije SBB švajcarskih železnica.