info@helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Premazi u prahu

Sve veći zahtevi sa kojima se susrećemo u segmentu industrijskih premaza su naši svakodnevni izazovi na koje uspješno odgovaramo sa rješenjima u delu premaza u prahu Helios Grupe. Naši sistemi premaza u prahu rezultat su sadašnjih inovacija, tehničke stručnosti i napredne tehnologije koja nam omogućava odgovore na sve zahteve tržišta. Premazi u prahu nemaju rastvarače, ekološki su prihvatljivi i ekonomično isplativi pa se svojim značajem nameću kao funkcionalni premazi budućnosti.

premazi-u-prahu
Premazi-u-prahu-rembrandtin

Područja primene

Helios Grupa proizvodi široku paletu premaza u prahu. U ponudi su četiri vrste: poliesterski premazi u prahu, epoksidni premazi u prahu, hibridni premazi u prahu i poliuretanski premazi u prahu. Pored dekorativnih i zaštitnih premaza u prahu za primenu u enterijeru i eksterijeru, pružamo pravo rešenje i tehničku podršku za potrebe tržišta.

  • ACE: poljoprivredne mašine, baštenske mašine, transportna tehnika, baštenska oprema itd.
  • Uređaji: hladnjaci, peći, grejači vode, uređaji za grejanje itd.
  • Arhitektura: ramovi prozora, fasadni elementi, saobraćajni znakovi, predmeti za rasvetu, ograde itd.
  • Električna kućišta: upravljački ormarići, ostala kućišta itd.
  • Nameštaj: vrtni nameštaj, kancelarjiski nameštaj, nameštaj za kampovanje itd.
  • Keramika: posuđe, šolje, vazne itd.
  • Automobili: kočnice, opruge itd.
Vaša prednost

Našli klijenti imaju izbor između više od 750 različitih RAL tonova koji su odmah dostupni ili zatražiti prilagođavanje rešenja koje bi proizvodili prema posebnim zahtevima kupca. Naše moderne laboratorije za istraživanje i razvoj omogućavaju nam da efikasno reagujemo na specijalne zahteve, a naši premazi u prahu imaju Qualicoat i GBS sertifikate. Možemo proizvoditi male i velike količine pojedinih praškastih premaza.Za više informacija o našim premazima u prahu, njihovim prednostima, svojstvima i primeni molimo proverite naš katalog proizvoda:

 

Za više informacija o našim premazima u prahu, njihovim prednostima, karakteristikama i primeni, pogledajte naš katalog proizvoda.

Transferi

Katalog - PDF(2,82MB)