BUDITE DEO USPEŠNOG TIMA!

HELIOS Srbija a.d. je članica KANSAI PAINT Grupe, vodećeg svetskog proizvođača boja i lakova.

Stremimo ka tome da nas korisnici naših proizvoda prepoznaju kao kompaniju koja pruža najbolji kvalitet u čitavom lancu koji čini know-how, napredna tehnologija, proizvodne karakteristike, aplikacija i servis kupcu.

Zbog kontinuiranog rasta i širenja poslovnih aktivnosti kako na domaćem, tako i na ino tržištima, unapređujemo i usavršavamo tim zaposlenih. Zainteresovani smo za širenje našeg tima, novim, ambicioznim, mladim kadrovima, spremnim za fleksibilne oblike rada i uključivanje u procese obuka, sticanje znanja i iskustva u našim timovima u cilju zajedničkog napretka i dugoročne stabilnosti.

Trenutno imamo potrebu za angažovanjem većeg broja kandidata hemijske, tehnološke, mašinske i drugih struka u oblasti proizvodnje, održavanja i magacinskog poslovanja u našoj fabrici u Gornjem Milanovcu.

Pridružite se našem timu kao 

PROIZVODNI RADNIK
Zaduženja i aktivnosti: 

  • aktivno učešće u proizvodnji i pakovanju proizvoda u skladu sa propisanim tehnološkim postupcima uz poštovanje standarda bezbednosti i kvaliteta
  • vođenje radne dokumentacije i pravilna identifikacija poluproizvoda i proizvoda u svim fazama proizvodnje
  • priprema i redovno održavanje čistoće mašina i uređaja u skladu sa definisanim standardima

RADNIK ODRŽAVANJA
Zaduženja i aktivnosti: 

  • izvođenje mašinbravarskih i elektro radova, održavanje opreme, alata i radnih prostorija
  • formiranje specifikacije i ugradnja potrebnih delova i materijala
  • učestvovanje u realizaciji interventnog, preventivnog i periodičnog održavanja opreme i infrastrukture

MAGACIONER
Zaduženja i aktivnosti: 

  • organizovanje prijema, skladištenja i isporuke proizvoda uz vođenje propisanih evidencija
  • staranje o urednosti skladišta gotove robe 
  • utovaranje robe i manipulacija viljuškarom
  • staranje o rokovima upotrebe proizvoda

Sprovodimo politiku zdrave radne i životne sredine i brinemo o zdravlju zaposlenih. Usmereni smo na uspostavljanje dobre radne atmosfere, obezbeđujući uslove za bezbedan rad i zalažući se za korektan odnos prema svim zaposlenima, obezbeđujući dugoročnu stabilnost i brojne beneficije.

Vašu prijavu možete poslati na adresu posao@helios.rs ili je predati lično na prijavnici kompanije Helios Srbija a.d., Radovana Grkovića 24, Gornji Milanovac, najkasnije do 30. aprila 2021. godine.

Podnošenjem prijave, saglasni ste da kompanije u okviru Kansai Helios Grupe,  mogu da koriste, obrađuju i čuvaju dostavljene lične podatke isključivo u svrhu potencijalnog zaposlenja, najduže šest meseci od dana prijema ličnih podataka. Po isteku šestomesečnog perioda, lični podaci će biti izbrisani / trajno uništeni. Informacije o kompanijama u okviru Kansai Helios Grupe dostupne su na www.helios-group.eu. Kompanije u okviru Kansai Helios Grupe obavezuju se da će prikupljene lične podatke koristiti, obrađivati, čuvati i štititi u skladu s važećim zakonima koji regulišu zaštitu ličnih podataka, s ciljem njihovog uključivanja u postupke odabira slobodnih radnih mesta u kompanijama u okviru Kansai Helios Grupe, a ne prosleđivanja trećim licima. U bilo kom trenutku, tokom šestomesečnog perioda, pojedinac može opozvati saglasnost za obradu ličnih podataka, zatražiti njihovo brisanje / trajno uništenje ili ostvariti bilo koje drugo pravo u skladu s važećim zakonodavstvom (pravo na pristup, pravo na prenosivost, pravo na ispravku). Pojedinac može dobiti dodatne informacije o obradi ličnih podataka ili ostvariti prava vezana za zaštitu ličnih podataka, slanjem pisanog zahteva na: gdpr@helios-group.info