info@helios.rs
+381 (0)32 77 10 00

Dekorativni premazi

Ne možemo ni da zamislimo svet bez boja. Zato želimo svima da omogućimo da urede svoj svet onako kako žele, sa živahnim bojama koje donose radost i umetničku inspiraciju. Nanošenje boja i premaza je postalo toliko jednostavno da su mnogi proizvodi dostupni za samostalnu upotrebu ali naš asortiman proizvoda nudi napredne proizvode za profesionalce. Uz pomoć našeg širokog asortimana brendova za zaštitu i dekoraciju različitih površina, pokušavamo da prilagodimo boje željama i potrebama kupaca, kao i svetskim trendovima.

Helios brend

Helios brend, najveći Deko brend u Helios Grupi, nudi širok asortiman premaza za zaštitu i dekoraciju različitih površina. Podbrendovi BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL predstavljaju rezultat neprekidnog unapređivanja i sinonime za vrhunski kvalitet i premaze koji ne štete životnoj sredini.

ZVEZDA brend

Savremen, lako razumljiv, čist – novi ZVEZDA brend, nastao je kombinacijom najboljeg od dva brenda sa dugogodišnjom tradicijom, prepoznatljivim kvalitetom i značajnom pozicijom na tržištu, ZVEZDA i DUGA. ZVEZDA sada objedinjuje osam podbrendova za različite oblasti primene: Durlin, Nitro, Dekorin, Lignoluks, Zvezdapol, Fasakril, Betakol, Palas.

Belinka

Belinka se bavi zaštitom drveta već skoro pedeset godina tako što razvija nova i usavršava postojeća sredstva koja štite i poboljšavaju izgled drveta. Naši eksperti razvijaju i prate svetske trendove u oblasti premaza, a takođe i usvajaju sirovine kojima unapređuju kvalitet Belinka proizvoda uglavnom namenjenih krajnjim korisnicima.

Chromoden

Chromoden zadovoljava sve potrebe tržišta svojim širokim asortimanom lakova za parkete. Širok izbor i dugogodišnja tradicija obezbeđuju sinergiju u razvoju i sigurnost u sopstvenu ponudu.

Neostik

Neostik brend je predstavljen pre više od 50 godina kada je proizveden prvi kontaktni lepak za gumu. Poslednjih decenija, razvijen je širok izbor drugih vrsta lepkova za samouke majstore i profesionalce tako da danas brend Neostik više nego ikad predstavlja sinonim za jake lepkove visokog kvaliteta.