Dekorativni premazi

Ne možemo ni da zamislimo svet bez boja. Zato želimo svima da omogućimo da urede svoj svet onako kako žele, sa živahnim bojama koje donose radost i umetničku inspiraciju. Nanošenje boja i premaza je postalo toliko jednostavno da su mnogi proizvodi dostupni za samostalnu upotrebu ali naš asortiman proizvoda nudi napredne proizvode za profesionalce. Uz pomoć našeg širokog asortimana brendova za zaštitu i dekoraciju različitih površina, pokušavamo da prilagodimo boje željama i potrebama kupaca, kao i svetskim trendovima.

Helios brend, najveći Deko brend u Helios Grupi, nudi širok asortiman premaza za zaštitu i dekoraciju različitih površina. Podbrendovi BORI, TESSAROL, NITRO, SPEKTRA i IDEAL predstavljaju rezultat neprekidnog unapređivanja i sinonime za vrhunski kvalitet i premaze koji ne štete životnoj sredini.

Zvezda brend nudi osnovni asortiman za dekoraciju i zaštitu različitih tipova površina. Obzirom da datira od 1953, Zvezda je oduvek smatrana tradicionalnim brendom, ali poslednjih godina i mlađe generacije pokazuju sve veće interesovanje. Kao istovremeno tradicionalan i inovativni brend, Zvezda ispunjava zahteve svih kupaca i zasigurno predstavlja isplativo rešenje.

Belinka se bavi zaštitom drveta već skoro pedeset godina tako što razvija nova i usavršava postojeća sredstva koja štite i poboljšavaju izgled drveta. Naši eksperti razvijaju i prate svetske trendove u oblasti premaza, a takođe i usvajaju sirovine kojima unapređuju kvalitet Belinka proizvoda uglavnom namenjenih krajnjim korisnicima.

Chromoden  zadovoljava sve potrebe tržišta svojim širokim asortimanom lakova za parkete. Širok izbor i dugogodišnja tradicija obezbeđuju sinergiju u razvoju i sigurnost u sopstvenu ponudu.

Decenijama unazad, Duga je veoma poznat i renomiran brend u Srbiji i ostalim bivšim jugoslovenskim republikama. Zahvaljujući tradiciji dugoj preko sto godina, Duga je postala sinonim za kvalitetne boje i lakove, a posebno je poznata po lakovima za parkete.

Neostik brend je predstavljen pre više od 50 godina kada je proizveden prvi kontaktni lepak za gumu. Poslednjih decenija, razvijen je širok izbor drugih vrsta lepkova za samouke majstore i profesionalce tako da danas brend Neostik više nego ikad predstavlja sinonim za jake lepkove visokog kvaliteta.

uradi sam proizvodi za profesionalne korisnike